Dynamic Duo TV Character Quiz

All righty how did you do?

1: Bruce Wayne and Dick Grayson?

Ans: Batman. Played by Adam West and Burt Ward.

2: Raymond Doyle and William Andrew Philip Bodie?

Ans: The Professionals. Played by Martin Shaw and Lewis Colins.

3: Danny Wilde and Lord Brett Sinclair?

Ans: The Persuders. Played by Tony Curtis and Roger Moore.

4: Dr. Mark Sloan and Detective Steve Sloan?

Ans: Diagnosis Murder. Played by Dick and Barry Van Dyke.

5: Dr. Tony Newman and Dr. Doug Phillips?

Ans: The Time Tunnel. Played by James Darren and Robert Colbert.

6: David Lister and Arnold Judas Rimmer?

Ans: Red Dwarf. Played by Craig Charles and Chris Barrie.

7: Colt Seavers and Howie Munson?

Ans: The Fall Guy. Played by Lee Majors and Douglas Barr.

8: Barry Allen and Tina McGee?

Ans: The Flash. Played by John Wesley Shipp and Amamda Pays.

9: Det. Insp. Jack Regan and Det. Sgt. George Hamilton Carter?

Ans: The Sweeney. Played by John Shaw and Denis Waterman.

10: Paul Metcalf and Adam Svenson?

Ans: Captain Scarlet. Voiced by Francis Matthews and Ed Bishop.

11: Jaime Sommers and Oscar Goldman?

Ans: The Bionic Woman. Played by Lindsay Wagner and Richard Anderson.

12: Great Uncle Bulgaria and Tobermory?

Ans: The Wombles. Voiced by Bernard Cribbins.

13: Dr. Eddie 'Fitz' Fitzgerald and DS Jane 'Panhandle' Penhaligon?

Ans: Cracker. Played by Robbie Coltrane and Geraldine Somerville.

14: Gary and Tony?

Ans: Men Behaving Badly. Played by Martin Clunes and Neil Morrissey.

15: Capt. Troy Tempest and Lt. George Lee 'Phones' Sheridan?

Ans: Stingray. Voiced by Don Mason and Robert Easton.

16: Diana Prince and Major Steve Trevor?

Ans: Wonder Woman. Played by Linda Carter and Lyle Waggoner.

17: Capt. Benjamin Franklin 'Hawkeye' Pierce and Capt. John Francis Xavier 'Trapper' McIntyre?

Ans: M*A*S*H. Played by Alan Alda and Wayne Rogers.

18: Edison Carter and Theora Jones?

Ans: Max Headroom. Played by Matt Frewer and Amanda Pays.

19: John Wickham Gascone Berresford Steed and Emma Peel?

Ans: The Avengers. Played by Patrick Macnee and Diana Rigg.

20: Lois Lane and Clarke Kent?

Ans: The New Adventures of Superman. Played by Teri Hatcher and Dean Cain.

Well Done.

Home Answer Top Home